Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cei mai tari artişti ai momentului se întâlnesc la Sibiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cei mai tari artişti ai momentului se întâlnesc la Sibiu Share Cei mai tari artişti ai momentului se întâlnesc la Sibiu


Media Music Awards este evenimentul care aduce la Sibiu cei mai în vogă artişti ai momentului. Astfel soliştii care s-au bucurat de cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet, vor fi premiaţi pe 4 octombrie în cadrul primei ediţii a Media Music Awards. În inima toamnei, Piaţa Mare din Sibiu prinde din nou viaţă prin intermediul a câtorva zeci de mii de oameni aşteptaţi să se bucure de evenimentul organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale. În consecinţă, Media Music Awards devine prima decernare de premii total transparentă şi de necontestat din România, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.

Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award sunt categoriile în care vor intra toţi „premianţii”, evenimentul anunţându-se încă de pe acum unul de zile mari, mai ales că este organizat de renumitele Eska Music (Polonia), Mad Awards (Grecia), Balkan Music Awards (Bulgaria) şi RMA (Rusia).
„România este o ţară cu artişti excepţionali, muzica produsă şi interpretată de aceştia fiind exportată cu succes pe întregul mapamond. Am primit multe cereri pentru organizarea unui astfel de eveniment şi în România, bazat pe criterii de premiere cuantificabile şi verificabile, care să desemneze cei mai prolifici artişti români pe perioade de câte un an. Conceptul este utilizat la scară mare pe pieţele occidentale de showbiz, unde competiţia între artişti este extrem de ascuţită. Încercăm integrarea acestui eveniment într-un context european, utilizând informaţiile integrate de chart la nivel european şi extinderea ariei teritoriale, obiectivul final fiind un eveniment muzical, la scară europeană, de talia Eurovision”, declară Adrian Cupşa, CEO Media Forest.

### ARTIŞTI ŞI VEDETE TV

Media Music Awards va aduce vitalitatea, timp de trei ore, în Piaţa Mare, pe scena amplasată aici urmând să se prezinte, pentru a-şi ridica trofeele, cei mai cei artişti ai momentului. Şi nu vor fi doar în trecere pe aici, pentru că cei prezenţi la eveniment vor fi recompensaţi şi cu recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni.

Iar şirul vedetelor nu se opreşte aici, pentru alături de artişti, de la ceremonie nu vor lipsi nici vedete din lumea televiziunii, a filmului şi a modei, care vor transforma Media Music Awards într-unul din marile evenimente mondene ale anului.

### ONLINE-UL, PREMIAT ŞI EL

La evenimentul de la Sibiu vor fi prezenţi directorii de programe ai staţiilor media luate în considerare pentru stabilirea premianţilor, ei fiind factorii care au decis difuzările pieselor artiştilor în ultimul an, Media Music Awards urmând să premieze şi cele mai ascultate piese din online, în urma monitorizării realizate în ultimul an de Media Forest şi Trilulilu.ro. Este pentru prima dată când, în România, se acordă premii muzicale pentru accesările online.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută