Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Parada maşinilor ARO prin Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Parada maşinilor ARO prin Bucureşti Share Parada maşinilor ARO prin Bucureşti


În data de **8 septembrie 2012**(sâmbătă), bucureştenii se pot bucura de un eveniment inedit ce doreşte să atragă atenţia asupra unui brand naţional, ieşit de ceva vreme din sfera de interes a publicului: este vorba despre **maşinile ARO**.

Acest eveniment este strâns legat de lansarea în cinematografele a filmului de ficţiune **”Despre oameni şi melci”** în regia lui Tudor Giurgiu, a cărui acţiune se petrece în anul 1992, în **Câmpulung Muscel**, la fabrica de maşini ARO. Publicul va putea gusta din plin o comedie savuroasă cu români descurcăreţi, care pornesc într-o aventură de zile mari.
În *”Despre oameni și melci”* spectatorii se vor bucura de prestația unor actori români îndrăgiți precum Andi Vasluianu, Dorel Vişan, Monica Bîrlădeanu, Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu. Filmul are premiera pe 14 septembrie 2012 în cinematografele din întreaga ţară.

**Punctul de întalnire** al maşinilor este în piaţa George Enescu, la orele 10 dimineaţa, privitorii putând admira expunerea unor modele celebre de ARO şi interacţiona cu posesorii acestora. Printre modelele participante la parada, sosite din înteaga ţară, ar fi de menţionat: ARO M461(IMS), ARO 241, ARO 243 sau ARO 10.
În jurul orei 12.00 coloana de maşini se va deplasa către punctul de final, *Băneasa Shopping City*, pe traseul: Bd. Magheru, Bd. Ana Ipătescu, Bd. Aviatorilor, Bd. Kiseleff, sos. Bucureşti-Ploieşti. În parcarea mallului Băneasa Shopping City, începând cu orele 13.30 vor avea loc demonstraţii ale modelelor ARO prezente la paradă, iar cei doritori pot participa la un drive test gratuit.

ARO (Auto România) a fost un producător de vehicule off-road din Câmpulung -Muscel, România. Și-a început producția în 1957 și a produs peste 380.000 de vehicule, dintre care două treimi au fost exportate în peste 110 țări (înainte de 1989, 90% din producție a fost exportată). Automobilul de teren a ieșit din fabricație în anul 2003.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută