Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Se apropie concertul lui Leonard Cohen

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Se apropie concertul lui Leonard Cohen Share Se apropie concertul lui Leonard Cohen


Concertul **Leonard Cohen** este o onoare pentru Bucureşti. Fermecător, boem şi cu un nou album în buzunar, se întoarce în România pentru a treia oară.

Cohen filtrează darul lui poetic printr-o viziune romantică, care rememorează etape ale vieţii lui în noul album *Old Ideas* , lansat anul acesta. Ultimul album este dovada vitalităţii şi libertăţii spiritului artistului canadian, dar şi o surpriză şi un model pentru toţi, demonstrează că cei 78 de ani pe care îi are nu mai contează. Şi apropo de vârsta lui, se pare că îşi va sărbători ziua de naştere la Bucureşti, care este mai devreme cu o zi faţă de data concertului din 22 septembrie.

Cariera lui Leonard Cohen se întinde pe șase decenii, interval în care creația sa a fost apreciată și a devenit un reper solid, atât din punct de vedere muzical, cât și liric. Albume devenite clasice precum Songs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) și Ten New Songs (2001) i-au adus glorie artistului, iar contribuția sa a fost recunoscută prin includerea în Rock and Roll Hall of Fame.

În Piaţa Constituţiei vei putea asculta cele mai celebre melodii, dar şi piese noi de pe ultimele albume ale artistului cu o voce inconfundabilă. Biletele pentru concert se distribuie exclusiv prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și pe www.eventim.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.