Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Gastroyal Pub & Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gastroyal Pub & Restaurant Share Gastroyal Pub & Restaurant


Dacă sunteți un fin cunoscător al mâncărurilor preparate cu atenție și dedicare, atunci oferta unică de produse culinare a uneia din cele mai cunoscute firme de catering din oraș, Gastroyal, nu vă este străină. Acum însă este momentul să descoperiți și bunătățile cu care Gastroyal Pub & Restaurant vă așteaptă zilnic, în locația situată pe strada Iuliu Hațeganu (zona Clinicilor), într-un spațiu intim și cochet. Pentru o primă masă servită la Gastroyal Pub & Restaurant vă recomand să încercați specialitățile casei, din meniul à la carte, care vă vor încânta papilele gustative.

Pe lângă ciorbele tradiționale de burtă și văcuță, supa cremă de broccoli servită cu parmesan sau supa rece de vișine cu frișcă sunt două specialități care trebuie gustate. Ulterior, vă puteți lăsa cucerit de savoarea pieptului de curcan Gastroyal gătit la cuptor, feliile de șuncă, broccoli, conopidă proaspătă și cașcaval fin, împreună cu carnea de curcan fiind completate de un sos de smântână dulce care vă vor oferit o experiență culinară inedită.

Tot din sfera mâncărurilor lejere, preferatul meu este fileul de crap cu legume în folie, rețetă care, la cererea clientului se poate adapta, astfel încât puteți opta pentru varianta mai rafinată a preparatului, și anume fileul de somon cu legume în folie, gătit la cuptor. Tiroler Gröstl este o specialitate austriacă, care constă în carne de porc servită alături de cartofi și ochiuri, des întâlnită în Alpii austrieci, fiind o mâncare sățioasă, potrivită în special sezonului de toamnă.

Și pentru că un astfel de preparat necesită și o băutură pe măsură, puteți opta fie pentru o bere rece, fie pentru un pahar de vin roșu. Orice masă sățioasă se încheie însă cu un desert, iar perele Helene trase în ciocolată și ornate cu migdale de la Gastroyal Pub & Restaurant sunt cele mai potrivite pentru a vă satisface nevoia de dulce.

– Gastroyal Pub & Restaurant
– Iuliu Hațeganu 8 (zona Clinicilor)
– Orar: L – V: 08.00 – 23.00
– Tel: +40 264 414 746
– office@gastroyal.ro
– www.gastroyal.ro
– http://www.facebook.com/Gastroyal

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.