Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cea de-a 64-a stagiune la Teatrul Ploieştean

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cea de-a 64-a stagiune la Teatrul Ploieştean Share Cea de-a 64-a stagiune la Teatrul Ploieştean


După o binemeritată vacanţă a dumneavoastră şi a noastră Teatrul Toma Caragiu se pregăteşte să-şi redeschidă porţile pentru ce-a de-a 64-a stagiune din istoria sa. Pregătim o stagiune cu totul specială atât prin valoarea şi excelenţa premierelor pe care le avem în vedere cât şi prin pregătirea celei de-a II-a Ediţii a Festivalului Naţional de Teatru Toma Caragiu ce va avea loc în perioada 7-11 noiembrie a.c.

Cu sprijinul generos al Primăriei Ploieşti v-am pregătit câteva surprize de natură să îmbunătăţească considerabil relaţia noastră cu dumneavoastră ca beneficiari, prin implementarea unui modern, rapid şi eficient program de rezervare on-line a biletelor ce va permite selectarea locurilor pe diagrama sălii, urmând ca în perioada imediat următoare să vă oferim şi posibilitatea achiziţionării on-line a biletelor.

Deschiderea oficială a stagiunii va avea loc Duminică 16 septembrie când de la ora 18.30 va fi prezentat, în premieră, spectacolul Văcuţele Domnului se întorc pe pământ, pe un text al cunoscutului dramaturg rus Vasili Sigarev, autorul marelui nostru succes Plastilina, producţie a secţiei Dramă.

Teatrul de Revistă Majestic va deschide stagiunea Duminică 23 septembrie cu îndrăgitul cabaret Bonsoir, Paris!, iar Teatrul pentru Copii Ciufulici îi invită pe cei mai mici spectatori Duminică 9 septembrie când la Cercul Militar Ploieşti de la ora 11.00 este programat spectacolul Punguţa cu doi bani.

Anul Caragiale la Ploieşti va însemna în această toamnă programarea deja cunoscutelor spectacole O scrisoare pierdută, Năpasta şi D’ale Carnavalului, iar Teatrul pentru Copii pregăteşte pentru sfârşitul lunii octombrie o inedită premieră cu un spectacol Caragiale, într-o formulă scenică modernă şi inventivă din care nu vor lipsi D-l Goe, Vizita, Bubico, Lanţul slăbiciunilor şi Un pedagog de şcoală nouă.

Nu putem încheia acest prim comunicat al stagiunii fără a sublinia cu mândrie şi cu satisfacţie succesul repurtat de Sabrina Iaşchevici, colaboratoarea noastră din spectacolul Pescăruşul la recent încheiata Gală a Tinerilor actori de la Mangalia unde a cucerit Marele Premiu, fiind secondată în spectacolul prezentat de talentatul actor al teatrului nostru, Ionuţ Vişan.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare la spectacolele acestei stagiuni aflată sub auspiciile Anului Caragiale!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută