Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

BRICKS – (M)eating Point

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii BRICKS – (M)eating Point Share BRICKS – (M)eating Point


Situat într-o clădire cu o mare valoare istorică, pe strada Horea la numărul 2, în centrul istoric al Clujului, BRICKS dispune de două spații distincte: pe de-o parte restaurantul, pe de altă parte Social Clubul. Astfel, în cadrul spațiului de Social Club se pot organiza evenimente private, aniversări sau evenimente corporate, întâlniri dar și evenimente neconvenționale.

Conceptul care stă la baza BRICKS respectiv (M)eating Point, îl transformă cu ușurință pe de-o parte într-un restaurant select, decorat în stil modern, minimalist, cu foarte mult bun gust, potrivit pentru un prânz sau o cină de faceri, iar pe de altă parte în locația ideală atunci când vine vorba de întâlniri, fi e ele de afaceri sau personale.Astfel, ori de câte ori vă veți opri la BRICKS, personalul amabil, excelent pregătit și atent la detalii vă va întâmpina mereu cu zâmbetul pe buze, gata să vă facă cele mai interesante recomandări culinare.

În plus, pe unica terasă suspendată din oraș, cu vedere spre Someș care readuce farmecul zilelor de odinioară puteți servi cele mai inedite preparate culinare, precum Legume cu curry, salată Cezar cu pui, păstrăv rulat cu spanac și sos de portocale, Bricks Tartar, fructe de mare cu legume și sos de vin alb, fi le de somon cu salată de linte, tagliatelle con pollo & pomodoro sau maltagliati cu bânză afumată, vinete și roșii cherry.

– BRICKS – (M)eating Point
– Horea 2
– www.BricksRestaurant.ro
– contact@BricksRestaurant.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută