Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Am văzut: Eroi de Sacrificiu 2

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am văzut: Eroi de Sacrificiu 2 Share Am văzut: Eroi de Sacrificiu 2


Sunt **două motive** pentru care lumea ajunge în sala de cinema la **Eroi de Sacrificiu 2 (Expendables 2)**. Unii vor să îi vadă pe **toţi eroii lor preferaţi** din filmele de acţiune la un loc. La capitolul ăsta, noua producţie stă chiar mai bine decât prima, având o **distribuţie impresionantă** şi de primă mână.

Faţă de original, continuarea aduce în plus mai mulţi bărbaţi legendari şi musculoşi, una din cele mai interesante şi amuzante apariţii fiind a lui… **Chuck Norris**.

Cel de-al doilea motiv pentru care e îmbulzeală la bilete este că oamenii vor să îi vadă pe toţi eroii lor preferaţi din filme **fâcând ce ştiu ei mai bine să facă**: un spectacol exploziv, plin de adrenalină. Şi de data asta, **Eroi de Sacrifiu 2** se descurcă cu brio.

E clar că spectatorii sunt **însetaţi de acţiune**, nimeni nu vine acolo să filosofeze la sensul vieţii sau să empatizeze cu drama unui personaj neînţeles. Nu, lumea vine ca să vadă grenade, tancuri, curse nebuneşti cu motocicleta, răpiri, mitraliere şi explozii. Iar filmul **Eroi de Sacrificiu 2** nu stă la discuţii, primele scene încep în forţă cu exact toate lucrurile astea.

Spre deosebire de primul film, unde s-a încercat împăcarea caprei cu varza, în sensul că s-a vrut şi un scenariu consistent, dar şi o doză de acţiune, al doilea film e pur şi simplu o **supradoză de acţiune**. Iar publicul nici că se bucură mai tare, pentru că, până la urmă, **pentru asta a venit toată lumea**.

**Silvester Stallone** este iarăşi băiat bun, iar bunătatea lui se ascunde din nou în spatele unei mustăcioare în stil italienesc. Fireşte, nu e singur, ba chiar e ajutat în noua misiune de restul amicilor săi, la fel de faimoşi, musculoşi şi plini de testosteron: **Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren** sau **Arnold Schwarzenegger**.

**Jean Claude van Damme**, în schimb, se află de partea celor cu intenţii mai puţin onorabile. Singura nemulţumire provine din partea fanilor lui **Bruce Willis**, care apare doar episodic, jucând rolul **misteriosului Church**.

În concluzie, **Eroi de Sacrificiu 2** e un film care se ţine de cuvânt: veţi primi exact ceea ce aţi vrut, pe săturate. Condimentat cu umor pe ici pe colo, fanii genului vor fi absolut încântaţi de referinţele amuzante ale actorilor la peliculele care i-au consacrat.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută