Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Penultima căldură

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Penultima căldură Share Penultima căldură


E gata vara? Neoficial, căldura continuă să sfideze orice încercare de intrare în toamna calendaristică, știți voi, anotimpul ploios, mohorât și înecat în regrete și amintiri despre ultima vară. Deloc așa, fiindcă vara nu s-a terminat. Căldură mare, evenimente în aer liber, ștranduri deschise și o atmosferă generală bună, chiar dacă mulți au început serviciul, responsabilitățile, rechizite noi, planuri pentru an universitar și planificări de buget pentru sărbători.

Locațiile indoor își deschid porțile, teatrele încep în forță sesiuni pentru audiența melomană, și cel mai probabil, vinurile încep să ne tragă cu ochiul, în așteptare de a fi fierte. Săptămâna aceasta, în centrul atenției, sub soare, mii de rățuște vor ”înota” în cursa pe Bega, în cadrul festivalului dedicat Canalului, alături de alte manifestări artistice și culturale dedicate simbolului central al Timișoarei.

La același rang, suprafețe mari și panouri vor face parte din ”street art”, la Festivalul Internațional de Graffiti, unde invitați speciali, maeștrii graferi și tineri amatori își vor uni forțele și vor da culoare orașului. Culoare de viață urbană. Nimic din toate acestea nu se încheie cu adevărat, într-un oraș dinamic, în care amintirile unei nopți de vară rămân vii, toamna, când ne așteptăm la cât mai multe evenimente outdoor, neconvenționale. Pentru că nici viața nu înseamnă să aștepți să se oprească furtuna, ci să înveți să dansezi în ploaie…

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută