Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Întoarcerea la şcoală, începutul unei noi pasiuni pentru copilul tău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Întoarcerea la şcoală, începutul unei noi pasiuni pentru copilul tău Share Întoarcerea la şcoală, începutul unei noi pasiuni pentru copilul tău


Balet sau street dance? Arte marţiale sau echitaţie? În fiecare an, părinţii se confruntă cu multe întrebari în încercarea de a ghida cât mai bine activitatea extracuriculară a copilului lor. **Băneasa Shopping City** şi **Feeria** îi invită pe aceştia împreună cu copiii lor între 7 şi 16 septembrie să descopere **cele mai interesante programe after-school**.

Timp de **zece zile, între 7 şi 16 septembrie**, copiii se vor bucura de activităţi interactive desfăşurate în zone dedicate din **Băneasa Shopping City şi Feeria**, în timp ce părinţii vor putea obţine de la cluburile participante toate informaţiile necesare dezvoltării unui program after-school complet şi pe placul copilului lor.

Una dintre surprizele pregătite pentru copii în perioada **13-16 septembrie** este zona de echitaţie, amenajată în parcarea **Băneasa Shopping City** în colaborare cu reprezentanţii clubului **Equestria (www.equestria.ro)**. Antrenorii îi vor ghida în universul de poveste al cailor, dezvăluindu-le pas cu pas experienţa echitaţiei

Tot în aer liber se va desfăşura şi prima lecţie de anul acesta, ţinută în **weekendul 8-9 septembrie** de **Poliţia Română**: învăţarea regulilor de circulaţie. Invitat special va fi cel mai îndragit poliţist, **câinele Zorro** pe care copiii îl vor putea urmări în acţiuni speciale alături de colegii săi. La final, băieţeii se vor imagina cu siguranţă în misiuni de apărare alături de simpaticul Zorro!

În interior, vizitatorii vor descoperi noi zone dedicate activităţilor extracuriculare:
• Zona IQ, dedicată inteligenţei, va fi găzduită de Cristian Leana, specialistul în cubul Rubik care a uimit publicul la Românii au Talent, alături de reprezentanţii SpeedCubing
• Artele marţiale, recunoscute pentru disciplina pe care o impun, beneficiază de propriul spaţiu de desfăsurare. Reprezentanţii clubului Bushido Taekwando (www.bushido.ro) vor face show-uri demonstrative pentru cei prezenţi şi vor iniţia doritoritorii în primul curs de arte marţiale.
• Pictură, origami si desensunt activităţile pregătite cu atenţie de clubul Myka Kids în Art Zone.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.