Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ce să faci în timpul liber?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce să faci în timpul liber? Share Ce să faci în timpul liber?


În ultima vreme, timpul liber a devenit un lux, cel puțin pentru mine. În aceste condiții, mă gândesc cum să îl folosesc în așa fel încât să nu fie timp pierdut și să îl pot fructifica la maximum. Știu că timpul liber de calitate diferă de la o persoană la alta, însă uneori chiar am nevoie de acele clipe care să mă ajute să mă deconectez. Nu există o rețetă perfectă pentru a face asta, însă mă bazez pe experiențe trecute și sigur găsesc o soluție. Și pentru că trasul draperiilor și sesiunile de somn prelungit nu sunt cea mai potrivită metodă de a sparge monotonia, am recurs la o altfel de lectură.

În funcție de starea de spirit, există mai multe soluții. Dacă mi-e dor de o ieșire mai mult sau mai puțin zgomotoasă, convoc o întâlnire cu chipuri prietenoase și testăm cele mai noi locații din oraș. Dacă mi-e dor de mine, îmi fac o listă cu cele mai iubite lucruri și mă apuc să le bifez pe rând.

Indiferent de situație, am un ghid care mă ajută să mă decid. Dacă vreau o prăjitură gustoasă sau mă interesează cele mai noi evenimente, răsfoiesc Zile și Nopți. În cazul în care vreau să mă cufund într-un scaun confortabil și să mă delectez cu un film bun, consult programul Cinema City și merg la cinema. Vestea bună este că, orice aș alege, pot fi eu cu mine sau însoțită de oameni dragi mie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută