Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Bucharest Fringe – Maraton de Teatru Independent

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bucharest Fringe – Maraton de Teatru Independent Share Bucharest Fringe – Maraton de Teatru Independent


**Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent** se va desfăşura între **10 şi 16 septembrie**, fiind deja la cea de-a doua sa ediţie.

În “cursă” vor fi înscrise **43 de spectacole** de teatru din **Bucureşti, Cluj, Sibiu, Târgu Mureş, Bacău**, piese atent selecţionate din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru.
Dintre acestea face parte inclusiv **premiera piesei “A Junk Tango Story”**, în regia lui **Chris Simion**.

Maratonul se va desfăşura în 11 locaţii: **Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca de la La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul Luni de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie** şi **Sala ArCuB**.

Coroniţele premianţilor vor sta chiar în mâinile spectatorilor, aceştia având supremaţie asupra deciziei câştigătorilor, prin intermediul voturilor. Se vor organiza zilnic tombole cu premii pentru participanţii la vot.

**Preţul unui bilet**, valabil pentru o singură reprezentaţie, este de **5 lei**. Biletele pot fi procurate de la teatrele organizatoare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.