Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările weekendului 31 august-2 septembrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările weekendului 31 august-2 septembrie Share Recomandările weekendului 31 august-2 septembrie


Toamna îşi cere drepturile în oraş, dar evenimentele din acest weekend încă păstrează un aer văratic. Avem proiecţii de film, activităţi în parc, concerte gratis în Centrul Vechi, expoziţii şi premiere la cinema pe care nu le poţi rata.

Astăzi abia aşteptăm să părăsim birourile, cu direcţia *Arena Naţională*, pentru cel mai tare concert care încheie vara. De la 19:30 o să curgă cu chili şi piper pe scenă, iar americanii [**Red Hot Chili Peppers**](http://zilesinopti.ro/activitati/red-hot-chili-peppers.html) ne vor transpune “on the otherside”, sub clar de lună albastră.

Săptămâna care tocmai se încheie a adus o veste neaşteptată fanilor Iris: din 3 septembrie, [Cristi Minculescu](http://bucuresti.zilesinopti.ro/pagini/cristi-minculescu-se-retrage-din-iris.html) părăseşte trupa. *Club A* dedică weekendul formaţiei Iris şi proiectează de sâmbătă până joi, de la ora 19:00, [**Istoria IRIS 35**](http://zilesinopti.ro/activitati/cinemateca-tvrockfolkjazz-istoria-iris-35.html).

Gata, vara e pe sfârşite, aşa că e bine să profitaţi de ultimele zile de vreme bună în aer liber, pe pajiştea de la [**Roaba de cultură**](http://zilesinopti.ro/activitati/roaba-de-cultura-31-august-2-septembrie.html). Şi în acest weekend vi s-a pregătit un program variat de sport, trucuri de magie, dans şi filme româneşti. Distracţia începe vineri seară şi ţine până duminică la asfinţit.

O veste pentru petrecăreţii bucureşteni: *B52 The Club* se redeschide şi vă invită la [**Marea îmbarcare**](http://zilesinopti.ro/activitati/marea-imbarcare.html) de vineri până duminică, cu amintiri de vară în pahar şi oferte la bar.

Dacă vă e dor de [**byron**](http://zilesinopti.ro/activitati/byron-la-poiana-urbana.html), adunaţi-vă cu mic cu mare la concertul trupei de sâmbătă, ora 21:30, în *Piaţa Sfântul Anton*, unde are loc Poiana Urbană. Intrarea este liberă.

Dansatorii au cucerit oraşul. Graţia şi-a găsit locul printre maşini, claxoane, clădiri şi statui, iar proiectul fotografic poate fi acum admirat în expoziţia [**Dancing City**](http://zilesinopti.ro/activitati/dancing-city.html), până pe 17 septembrie, la *aiurart*.

O altă expoziţie pe care v-o recomandăm este [**Romanian Papergirl**](http://zilesinopti.ro/activitati/expozitie-romanian-papergirl.html). Vernisajul are loc pe 1 septembrie la *Saint Ink* şi reuneşte lucrările de artă care vor fi împărţite de pe biciclete pietonilor bucureşteni. Pe lângă lucrări de artă, organizatorii vă aşteaptă cu bere rece şi brioşe, aşa că nu rataţi.

Oferta de filme din acest sfârşit de săptămână e generoasă. Noi vă recomandăm două producţii americane de râsu’-plânsu’: comedia lui Woody Allen [**Din dragoste pentru Roma**](http://zilesinopti.ro/activitati/din-dragoste-pentru-roma.html), care nu poate dezamăgi pentru că vorbim de Woody Allen şi [**Eroi de sacrificiu 2**](http://zilesinopti.ro/activitati/eroi-de-sacrificiu-2.html), care aduce la un loc toţi greii filmelor cu bătăi. Sincer, doar Bruce Lee mai lipsea, că-n rest are toate pacheţelele de muşchi de la Hollywood.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.