Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Promenada Operei, simfonii în aer liber

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Promenada Operei, simfonii în aer liber Share Promenada Operei, simfonii în aer liber


Bucureştenii rămaşi în capitală la final de săptămână trebuie să spună **”da”** muzicii clasice, pentru că, **sâmbătă, 1 septembrie**, de la **ora 21.00**, **Opera Naţională Bucureşti** invită publicul la cea de-a VI-a ediţie a **”Promenadei Operei”**, un concert extraordinar în aer liber, devenit deja o tradiţie a instituţiei.

Evenimentul **se va desfăşura pe esplanada ONB*, iar **intrarea va fi liberă**. Publicul se va putea bucura de fragmente celebre din opere, interpretate de orchestra, corul şi soliştii ONB, care vor evolua sub bagheta dirijorului **Tiberiu Soare**. Promenada va fi prezentată de doi artişti ai teatrului: tenorul **Vlad Miriţă** şi prim-balerina **Monica Petrică**.

Muzica de cea mai bună calitate, o seară placută la final de vară în compania unor artişti de valoare, surprize şi voie bună, toate acestea vă aşteaptă într-un eveniment organizat de **Opera Naţională Bucureşti**!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută