Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Omletă după rețete tradiționale

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Omletă după rețete tradiționale Share Omletă după rețete tradiționale


Toamna e încă departe de terasă sau de restaurantul Lactobar Retro Bistro. De aceea, vă invităm ca în diminețile calde ale lunii lui Gustar să vă savurați cafeaua la noi sau să vă răsfățați cu un mic dejun consistent și sănătos. Deși pentru majoritatea dintre noi cafeaua e un mister descifrat, vă sugerăm să vă lăsați în voia aromelor unei cafele speciale – Caracin Coffee – un amestec de cafea, lapte, caramel, scorțișoară și frișcă la 9.50 lei.

Se spune că o zi cu adevărat bună începe cu un mic dejun pe măsură! Așadar, vă așteptăm la Lactobar cu binecunoscutele gustări retro din care am ales spre prezentare delicioasele omlete. Bucătarii noștri vă vor prepara omleta preferată după rețete tradiționale, românești. Cu ouă, cu lapte, cu șuncă sau ciuperci, cu legume – omleta la restaurantul nostru are prețuri cuprinse între 5.90 lei și 7. 90 lei.

Și nu uitați, în orice moment al zilei vă așteptăm să ne treceți pragul și la celelalte două restaurante, la Fabrica de Bere în Lotus sau la El Dorado pe pietonal, cu produse pentru toate gusturile, cu servicii de calitate și nenumărate surprize!

– Lactobar Retro Bistro
– str. Republicii nr.13
– Tel.: 0259 – 46.80.80

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.