Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ultimele bilete la RHCP au preţ special!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultimele bilete la RHCP au preţ special! Share Ultimele bilete la RHCP au preţ special!


A inceput numaratoarea inversă pentru evenimentul muzical al anului, **concertul Red Hot Chili Peppers**. Mulţi fani şi-au cumpărat bilete încă din ianuarie, toată lumea aşteaptă evenimentul cu sufletul la gură. Pentru cei care nu au apucat să îşi rezerve un loc în public **avem veşti extrem de bune**!

Organizatorii au pregatit fanilor trupei o ultimă surpriză: **suplimentarea de bilete la un preţ special** pentru concertul **Red Hot Chili Peppers** ce va avea loc mâine, **31 august, pe Arena Naţională**.

Biletele ce vor fi puse astazi în vânzare sunt în **număr limitat** – aproximativ 500, acestea putând fi achiziţionate la **preţul de 155 de lei**, echivalentul unui bilet în categoria de peluză. Se pot cumpăra din reţeaua magazinelor **Diverta**, iar mâine, în ziua evenimentului, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrări ale **Arenei Naţionale**.

Localizate în tribune, biletele sunt disponibile în urma unor schimbări logistice. Accesul publicului la concertul de maine se va face incepand **cu ora 17:00**, pe la cele trei intrari amenajate pe **Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin**.

Aceste bilete vor putea fi achizitionate astazi, din reteaua magazinelor **Diverta**, iar maine, in ziua evenimentului, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale Arenei Nationale.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută