Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Se lansează campania Book to School!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Se lansează campania Book to School! Share Se lansează campania Book to School!


Achiziționeză cărțile preferate, economisește bani și ajută copiii de la **Școala Generală Nr 5 Spiru Haret** din județul Botoșani să se bucure de o bibliotecă plină cu cărți.

Litera lansează campania **„Book to school”** prin intermediul căreia toți cei care își pregătesc începutul de an școlar pot economisi importante sume de bani, primesc cadouri și pot contribui la dotarea cu cărți a unei școli din județul **Botoșani**.

Principalele colecții participante în campanie sunt: **Dicționarul universal ilustrat al limbii române în 12 volume, Cronica ilustrată a omenirii în 16 volume, Enciclopedia Universală Britannica în 16 volume, Cursul multilingvistic recomandat de BBC în 30 volume, English Today în 26 volume, Computer și Internet în 15 volume** și **Biblioteca pentru toți.**
Pentru fiecare 10 seturi achiziționate din colecțiile mai sus menționate, două volume din cursul multilingvistic Muzzy vor fi oferite școlii înscrise în campanie.

Programul **„Book to school”** se desfășoară **până la 1 octombrie 2012**, însă oferta de carte educațională a editurii **Litera** va fi actualizată pe tot parcursul anului școlar, promoțiile și premiile fiind constante.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută