Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

S-a inaugurat primul rollercoaster indoor din Europa de Est

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii S-a inaugurat primul rollercoaster indoor din Europa de Est Share S-a inaugurat primul rollercoaster indoor din Europa de Est


Primul roller coaster indoor din Europa de Est a fost inaugurat ieri seara, in parcul de distracții **Zorky’s Planet** din interiorul mall-ului **AFI Palace Cotroceni**. Locația este la rândul său o noutate pentru români, fiind primul parc de amuzament de interior din țară.

La eveniment au fost prezenți peste 200 de invitați, de la mic la mare. Printre aceștia s-au numărat și foarte multe vedete autohtone, precum membrii trupei **Adela Popescu, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Amalia Nastase, Andreea Ibacka, DJ Wanda** sau **Cristina Cioran**.

Petrecerea a fost însuflețită de un spectacol vesel, avându-l ca prezentator pe **George Vintilă**, unde s-a dansat, cântat, atât de către mascotele extraterestre ale parcului (Zorky și Zorkița), cât și de **C.R.B.L**, trupa sa de dans sau **LaLa Band**. O mare parte din invitați și-au luat inima în dinți și s-au urcat în trenulețul care circula pe șinele suspendate cu 45 km la oră. Cursa durează aproximativ un minut jumătate și este foarte sigură și pentru cei mici, în limita de înălțime recomandată.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută