Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Poveşti din Ţara Cerurilor Deschise la Castelul Bran

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Poveşti din Ţara Cerurilor Deschise la Castelul Bran Share Poveşti din Ţara Cerurilor Deschise la Castelul Bran


Pe 1 septembrie se deschid cerurile la Castelul Bran! Aici poposesc atelierele-şezătoare interactive, de la Muzeul de Pânze şi Poveşti Mândra. Fetiţele de la Mândra Chic vor crea, pe loc, celebrele “mândruţe”, care fac furori în toată lumea (ecusoane din lână, dantelă şi piele inscripţionată manual, cu regionlisme).

Copiii de la Muzeul de Pânze şi Poveşti îi vor învăţa pe turişti cum să îşi picteze propriul îngeraş, bujor, propria icoană pe sticlă, sau alte elemente specifice zonei din care vin ei!

Bătrânii satului se vor aşeza la şezătoare, în mijlocul a două expoziţii speciale: “Suveica Mamei Ruţa care colinda prin lume” (3oo de mii de km de emoţii călătoare) şi 10 dintre cele mai frumoase poveşti din locul binecuvântat dintre Munţii Făgăraşului şi Olt, Ţara Cerurilor Deschise, Ţara Făgăraşului!

Astfel, Castelul Bran va deveni un adevărat atelier popular, ce lanseaza tuturor invitaţia de a participa la procesul de creaţie, prin întoarcerea la tradiţii.

Accesul se va face in baza biletului de intrare, din ziua respectivă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută