Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

CIORNE 2.0 – Cum devin ideile realitate?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CIORNE 2.0 – Cum devin ideile realitate? Share CIORNE 2.0 – Cum devin ideile realitate?


Toți ne dorim să fim geniali, să avem idei bune, să fim creativi. Dacă v-ați întrebat vreodată cum funcționeză și cu ce ulei sunt unse rotițele din creierul oamenilor cu inițiativă, aveți oportunitatea de a afla cu ajutorul proiectului **CIORNE**.

Unul din cele mai deosebite evenimente de care s-a bucurat capitala până acum a ajuns la cea de-a doua ediție. **Fundația Friends For Friends** organizează în **Mansarda FFFF**, joia, pe **6 septembrie**, un nou vernisaj [CIORNE 2.0](http://www.zilesinopti.ro/activitati/expo-ciorne-2-dot-0-despre-cum-devin-ideile-realitate.html), cu tema **“Cum devin ideile realitate?”**

Vernisajul va scana și radiografia câteva proiecte de amploare din România și va încerca să clarifice cum s-au născut conceptele, cum s-au aprins “becurile”, cum au evoluat pâna la produsul finit, care sunt pașii pe care i-au urmat, care au fost obstacolele din drumul lor. Este o expozitie de schițe, notițe și mâzgăleli, **care aduna peste 20 de idei**, așa cum au crescut ele de la stadiul de gând și până la forma lor finală, implementată.

Curioșii ori căutătorii de inspirație vor vedea în această ediție ciorne din diferite domenii, precum antreprenoriat, design, advertising, ilustrație sau artă, cu proiecte concrete ca **revitalizarea bicicletelor Pegas**, lansarea unei linii de **bijuterii cu tipic folcloric**, speechul lui **Deliric la hTEDxYout Bucharest** sau schițele filmului **Visul lui Adalbert**.

Expozitia este deschisă în **mansarda FFFF în perioada 6-14 septembrie**, după care va fi intinerata în mai multe locații din țară. Puteți afla mai multe despre traseul vernisajului pe [site-ul FFFF](http://ffff.ro/)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută