Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ana Event

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ana Event Share Ana Event


Ce poate fi mai gingaş şi mai frumos decât ca o floare? Care este cel mai bun mod de a ne exprima trăirile? Sunt ele, florile, care poartă semnificaţii complexe şi subtile, astfel simplul gest de a oferi o floare este echivalentul a o mie de cuvinte. Deşi se spune că “diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”, florile sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri. Acestea simbolizează faptul că persoana care le dăruieşte s-a gândit la femeia căreia i le face cadou, incercând să facă cea mai bună alegere în materie de culori, formă, mireasmă, aranjament, pentru a-i aduce zâmbete şi bucurie.

Pentru că au parfum delicat, petale fragile, culori vii sau pastel, florile colorează viaţa fiecărei femei. Fie că o culegi, că o cumperi sau că o oferi cuiva drag, floarea rămâne un cadou clasic, dar cel mai frumos şi niciodată demodat ! Alege un singur fir pentru a sublinia delicateţea. Sau alege un buchet pentru a impresiona.

Dumneavoastră când aţi oferit ultima dată o floare soţiei sau iubitei? Nu mai pierdeţi timpul deoarece acum aveţi ocazia să o faceţi! Ana Event vă oferă o colecţie de buchete şi aranjamente florale special alese pentru a transmite sentimentele de iubire, dragoste şi preţuire.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.