Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Trotinetele prind viaţă şi aripi la Razor Lunch!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trotinetele prind viaţă şi aripi la Razor Lunch! Share Trotinetele prind viaţă şi aripi la Razor Lunch!


Cu toate că de câţiva ani trotinetele se lepădaseră într-o oarecare măsură de reputaţia copilărească şi au devenit dintr-o dată foarte hip, lumea rămăsese sceptică. În mintea multora, trotinetele erau încă rezervate copiilor tocilari şi adulţilor excentrici.

**Razor**, cel mai iubit brand de trotinete îşi notează în lista de to do să schimbe asta. Cum? Demonstrând printr-un eveniment foarte cool că aceste mijloace de transport alternativ nu numai ca sunt eco-friendly şi distractive, dar pot face obiectul unui nou sport urban extrem. Dacă vi se pare imposibil să credeţi, nu vă rămâne decât să veniţi sâmbătă, 8 septembrie, la **Razor Lunch** şi să vă convingeţi singuri.

Evenimentul va avea loc în **Skate-Park Herăstrău**, începând cu ora 10:00 dimineaţa până seara, la ora 19:00. Ghidul vostru va fi campionul troninetelor in Scandinavia, **Johan Grunwald**, clasat în top 20 atleți pe trotinetă de către **International Scooter Association**. Acesta va fi prezent pentru demonstrații, dar și pentru a vă îndruma în tainele datului pe trotinetă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută