Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Salate Panini

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salate Panini Share Salate Panini


Salate originale, sățioase, deosebit de gustoase, aspectuoase și mai ales, proaspete, panini hrănitoare și delicioase. Acestea sunt preparatele din meniul extrem de variat, bazat în proporție de 75% pe salate fresh, cu care vă așteaptă zilnic Salate Panini, un restaurant cochet din Piața Cipariu la numărul 11, amenajat în stilul trattoriilor italiene.

De la salate vegetariene (salata Ittiri cu țelină, măr ionatan, miez de nucă, struguri roșii și salată verde, salata Bitti cu radicchio, rucola, dovlecei, roșii cherry și un delicios sos de curry, aceto alb, ou și ulei de măsline), salatele cu pește și fructe de mare (salata Cagliari cu scoici, scoici fără cochilie, creveți mari, praz, usturoi, roșii și vin alb) până la salatele cu carne (salata Asinara, Ales, Tavolara sau Soddi), la Salate Panini aveți la dispoziție o mulțime de sortimente de salate, ideale pentru o masă de prânz sau o cină lejere.

Fie că doriți să serviți masa în incinta restaurantului, la birou sau acasă, datorită serviciului de catering pe care Salate Panini v-il pune la dispoziție (trebuie doar să consultați meniul disponibil pe site și să plasați o comandă, telefonică sau via e-mail) aveți posibilitatea de a savura zilnic cele mai inedite și sănătoase preparate culinare.

– SALATE PANINI P-ța Cipariu 11
– Orar: Zilnic 10.00 – 22.00
– Tel: +40 751 362 752
– contact@salatesipanini.ro
– www.salatesipanini.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.