Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Gelateria Chocolat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gelateria Chocolat Share Gelateria Chocolat


Întotdeauna am fost fascinată de istoria înghețatei, acest desert lejer dar atât de apetisant, care ne monopolizează papilele gustative în fiecare vară. Ce-i drept, bănuiam că ideea unui deliciu rece precum înghețata nu putea proveni decât din zonele reci ale Globului. Nu mică mi-a fpst așadar mirarea când am aflat că persanii au fost cei care au inventat un fel de înghețată, asemănătoare une budinci reci, realizată din apă din gheață amestecată cu șofran, fructe și alte arome exotice, delicatesă servită desigur doar aristocraților.

De la persani la greci, de la greci la romani apoi la arabi, turci și italieni, de la chinezi la indieni, de la europeni la americani, pe scurt, nicio civilizație nu a scăpat de farmecele acestui desert extrem de popular în epoca contemporană. Iar acum că ați aflat câteva lucruri inedite despre înghețată, nu-i așa că parcă ați și gusta una?

Dacă v-am stârnit pofta de înghețată și vă întrebați unde găsiți cele mai bune, proaspete și variate sortimente de înghețată din oraș, am răspunsul perfect pentru voi la Gelateria Chocolat, din incinta Polus Center (vis-a-vis de Carrefour). Aici, puteți alege din peste 40 de sortimente de înghețată artizanală, făcută zilnic în laboratorul propriu, de la înghețată dietetică, pe bază de lapte sau fructe, până la clasicele variante de vanilie sau ciocolată. O dată ce veți gusta din produsele Gelateriei Chocolat sunte sigură că veți reveni întotdeauna cu plăcere, în căutarea unor noi tentații dulci.

– Gelateria Chocolat
– Polus Center
– Avram Iancu 492-500, Floreşti
– 10.00 – 22.00

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.