Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Decor de poveste în Piața Unirii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Decor de poveste în Piața Unirii Share Decor de poveste în Piața Unirii


Pentru perioada 29 august – 4 septembrie, Grupul Verla-Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print și tapet din Transilvania ne pregăteşte un eveniment inedit, de această dată în inima orașului. După ce a construit un Decor de Poveste în Iulius Mall, magazinul Verla Decor a răspuns invitației lansate de Primăria Cluj-Napoca de a amenaja un alt decor surprinzător într-un spațiu public, mai exact în Piaţa Unirii, în perioada 29 august – 4 septembrie.

Printre surprizele care ne vor încânta timp de o săptămână se numără băncuțele din lemn transformate în banchete colorate – decorate cu modele de tapet floral sau abstract, în culori vii, din colecțiile de tapet pe care le puteți găsi la magazinul “Verla Décor”, 3 oferte irezistibile pentru ca oricine să își permită o renovare elegantă a camerei, jocuri pentru copii (Origami din tapet, sub îndrumarea unor educatoare), ședințe foto gratuite, cadouri pentru vizitatori.

Fetele care participă la ședința foto gratuită intră în concursul organizat pentru lansarea Calendarului Clujence Frumoase 2013. Acesta va fi distribuit în instituțiile publice locale și tuturor partenerilor evenimentului. Una dintre cele 12 fete care vor aparea în calendar va primi cadou din partea magazinului Verla Decor un tapet de colecţie (ales de câştigătoare) pentru a-şi decora camera. Nu ratați așadar în perioada 29 august – 4 septembrie ocazia de a vedea Piața Unirii sub o altă înfățișare decât până acum – într-un veritabil decor de poveste!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută