Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

MSG Systems caută oameni talentați în echipa lor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii MSG Systems caută oameni talentați în echipa lor Share MSG Systems caută oameni talentați în echipa lor


**Cariera TA la msg systems**

Cǎutaţi diversitate în loc de rutinǎ zilnicǎ? Spirit de echipǎ în loc de ierarhii? Atunci vǎ aflaţi unde trebuie. Noi vǎ oferim sarcini captivante, cu asumare de responsabilitǎţi, cariere atractive si perspective internaţionale. Mai mult, la noi veti gǎsi un program flexibil, o atmosferǎ profesionalǎ, colegialǎ oferitǎ de o echipǎ motivatǎ.

Informaţi-vǎ despre [poziţiile deschise](http://www.msg-systems.ro/1750.0.html), despre cum se desfǎşoarǎ o zi de lucru a colegilor noştri sau aplicaţi direct la firma noastrǎ. Ne bucurǎm de colegi/colege dedicaţi/dedicate.

**Responsabilitǎţile noastre**

Sǎ lǎsǎm deoparte cifrele şi datele. Între clienţi, cifrǎ de afaceri şi tehnologii, adevǎratele motoare ale firmei sunt oamenii, implicarea lor, spiritul lor de echipǎ.

Noi credem în angajaţii noştri, şi nu în formalitǎţi şi ierarhii rigide. Nu promovǎm cǎile lungi de comunicare, relaţiile de subordonare, cravata în fiecare zi. În schimb, promovǎm o firmǎ responsabilǎ, care vrea sǎ restituie societǎţii din Know-how-ul acumulat de la ea.

www.msg-systems.ro
http://www.facebook.com/msg.systems.romania

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută