Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Cinema în aer liber la Iasi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cinema în aer liber la Iasi Share Cinema în aer liber la Iasi


Atunci când vreau să mă relaxez, una dintre activitățile mele preferate este să mă uit la un film. Nu contează dacă este vorba despre o producție cinematografică de succes sau mă uit la un serial fără prea multe pretenții, important este să văd povești și oameni, atât. O altă opțiune pentru a mă detașa de tot, este aceea de a petrece timp împreună cu cei dragi. Ideal este să le combin pe cele două, iar combinațiile cele mai frecvente sunt o seară la cinema sau un soi de petrecere în pijamale, prieteni, un dvd și multe, multe chipsuri.

De curând s-a ivit și a treia opțiune, iar toamna vine la Iași cu parfum de film. Caravana Metropolis oferă ieșenilor șase zile de proiecții de film și nu este vorba despre orice fel de proiecții. În fiecare seară, de pe 04 până pe 09 septembrie, Grădina Palas te așteaptă să ocupi un loc la Cinema în aer liber. Pe cel mai mare ecran gonflabil din România vor fi proiectate producții internaționale și românești care vor satisface atât gusturile pasionaților de cinematografie, cât și pe cele ale amatorilor de distracție și voie bună. Vei avea de ales intre zece surprize cinematografice, însă sfatul meu este să profiți de fiecare dintre serile răcoroase de toamnă și sa te relaxezi la film pe toată durata evenimentului.

www.caravana.metropolisfilm.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută