Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Gianni Morandi, primul concert în România

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Gianni Morandi, primul concert în România Share Gianni Morandi, primul concert în România


Solistul şi actorul **Gianni Morandi** va concerta pentru **prima oară** în România, pe 27 octombrie, la Sala Palatului. Mergi să vezi un simbol al scenei italiene, live, în concert.

Le va oferi fanilor săi şansa de a asculta piese ca “In Ginocchio da Te“,”Belinda“, “Loredana“, piese celebre de pe cele **38 de albume** ale sale lansate pe parcursul carierei.Gianni Morandi şi-a început cariera în anii ’60 şi a cunoscut succesul cu piesa “Fatti mandare dalla mamma“, apoi câștigă Premiul **Festivalului Sanremo** în 1987, iar acum este directorul de onoare al acestuia și a fost și prezentatorul lui în 2011.

Gianni Morandi, în vârstă de 68 de ani, s-a remarcat şi în cinematografie, jucând în **18 filme**. În perioada anilor ’60 – ’70, a fost unul dintre cel mai bine cotaţi actori din Italia. Dacă până acum a venit doar ca turist în ţara noastră, acum s-a decis să ne cânte.

Cel mai ieftin bilet este de 150 de lei la categoria 3, apoi 250 la categoria 2 şi 350 la categoria 1. Pentru zona VIP preţul unui bilet este de 500 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută