Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Atelier de Artă Urbană

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Atelier de Artă Urbană Share Atelier de Artă Urbană


Inițiat în 2010, proiectul Atelier de Artă Urbană este un manifest cultural încă în stare incipientă, ce se adresează maniacilor de artă contemporană, iubitorilor de breakdance și pasionaților de fotografie, din categoria autori sau vizitatori și nu numai. Limita admisă de vârstă este inexistentă. Fie că termini programul la servici, scoți câinele la plimbare, ieși cu prietena/prietenul, te-au trimis ai tăi să mai cumperi un „Secretul gustului”, uiți să mai vii acasă sau pur și simplu nu știi ce să faci, porțile Atelierului îți sunt deschise 24 de ore, timp suficient pentru eveniment și after party.

Cât despre atmosfera de la Atelier, galeria video disponibilă pe site vorbește de la sine. În câteva cuvinte, rețeta constă în beat-urile DJ-ului, cuvintele MC-ului, performanța bboy-lor, creativitatea writerilor și susținerea publicului. Mai departe, totul devine spontan. În fiecare an e cu siguranță altfel, e mai bine decât tura trecută. Pentru că în 2012 introducem “marfă nouă” la “raft”, precum un concurs foto cu tema orașul și culoarea (restul le vom prezenta pe rând). Până atunci, pregătirile sunt în toi. Restul e simplu; cortina se ridică pe 1 septembrie.

Mai multe detalii pe:
www.moinesti.ro/atelierdeartaurbana
www.facebook.com/atelier99

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută