Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Carte peste carte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Carte peste carte Share Carte peste carte


**Educația** ar trebui să te propulseze în viață. Acest lucru se întâmplă deja în societățile care pun preț pe valorificarea studiilor, spre binele economic și cultural al țării.

**Asociația Paspartu** aderă la standardele educației europene și nu se lasă nici în acest an: în 26 august, de la ora 20:00, organizează *„Carte peste carte”*, un eveniment caritabil de strângere de carte pentru copiii defavorizați.

Proiectul dorește să construiască un fond de carte cât mai mare și mai variat pentru bibliotecile comunale, școlare sau din centrele de plasament din țară. Anul acesta, cei care vor beneficia de o bibliotecă nou-nouță sunt copiii din **Centrul de plasament din Alexandria**.

Cei care vor să doneze cărți pentru copii o pot face în zilele de 24, 25 și 26 august, la **Casa din strada Dianei numărul 4**, unde este amplasat un stand special de colectare. Beneficiarii cărților au vârste până în 18 ani, astfel încât puteți dona cărți pentru cei care abia au învățat să buchisească, literatură pentru copii și cărți pentru adolescenți.

Ediția de strângere de carte de anul acesta se sărbătorește duminică, **26 august** la Dianei 4, unde, începând cu ora 20:00, **Mihai Iordache** susține un *concert caritabil la saxofon*. Potrivit organizatorilor, intrarea la concert se face pe bază de cărți și voie bună.

Campania *„Carte peste carte”* se află la a treia ediție. Inițiat în septembrie 2010, proiectul a colectat peste 2.000 de volume și a ajutat deja la construirea a două biblioteci în țară: cea din Băicoi și cea din afterschool-ul Clinceni. Anul acesta, proiectul *„Carte peste carte”* este organizat în parteneriat cu *Festivalul de Teatru Tânăr Ideo Ideis* din Alexandria.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.