Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

RHCP meditează înaintea concertul de la Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RHCP meditează înaintea concertul de la Bucureşti Share RHCP meditează înaintea concertul de la Bucureşti


Membrii **Red Hot Chili Peppers** vor sa fie in forma maxima la Bucuresti, drept urmare staff-ul trupei a solicitat organizatorilor sa asigure in zona backstage o camera de relaxare in care Anthony, Flea, Josh si Chad sa se poata destinda inaintea show-ului de pe **Arena Nationala**. Prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone, concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, fiind organizat de Emagic.

Situata in **backstage**, aproape de dressing-ul artistilor, acest **“meditation room”** nu trebuie sa fie sub nicio forma de culoare albastra, insa trebuie sa fie cat mai aerisita, luminata natural si amenajata cu draperii, covoare si numeroase plante verzi. Din aceasta incapere nu trebuie sa lipseasca o masuta de cafea, apa plata, berea fara alcool, lumanarile parfumate, boluri cu fructe si legume de sezon, branzeturi si prajituri de orez. Pe langa aceasta camera destinata exclusiv relaxarii inainte de concert, trupa mai doreste doua cabine separate, izolate fonic, in care Chad Smith, tobosarul trupei, si solistul Anthony Kiedis sa poata repeta in voie cu o ora inainte de show-ul de pe Arena Nationala.

**Concertul Red Hot Chili Peppers** va avea loc pe 31 august, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”. Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate atat online, de pe www.MyTicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la **155 de lei**.

" "

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută