Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Woody Allen prezintă: To Rome With Love

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Woody Allen prezintă: To Rome With Love Share Woody Allen prezintă: To Rome With Love


Woody Allen și-a dedicat numeroase proiecte unor aglomerații urbane renumite, precum New York, Londra, Barcelona sau Paris. Iată însă că a venit și rândul Romei, unul din cele mai vechi orașe europene, să joace rolul principal într-un proiect semnat Allen. Din dragoste pentru Roma poate fi rezumat în doar câteva cuvinte: o scrisoare de dragoste, pe alocuri acidă, puțin romantică, dar mai ales tandră, pe care celebrul regizor și scenarist o dedică pe de-o parte unui oraș mediteranean fascinant, pe de altă parte relațiilor interumane și nu în ultimul rând sentimentelor care ne ghidează în alegeri.

Filmul, așa cum ne-a obișnuit deja controversatul Woody, pare să nu spună doar o singură poveste, dat fiind faptul că un număr extrem de mare de personaje se perindă pe ecran, fiecare dintre acestea având propria sa istorioară legată de Roma. Per ansamblu însă, vorbim de aceleași teme recurente în munca de scenarist a lui Allen: dragostea, vanitatea, viața de familie, celebritatea. Judy Davis, Flavio Parenti, Roberto Benigni, Alison Pill, Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Woody Allen și Penélope Cruz sunt doar o parte din actorii care dau viață unor personaje evervescente, pitorești și savuroase, ale căror dialoguri spumoase, revelații viscerale, întâmplări amuzante care au loc în decorul sublim al Romei, vă vor oferi 112 minute de comedie pură, marca Woody Allen.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.