Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Red Hot Chili Peppers – mesaj pentru fanii români!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Red Hot Chili Peppers – mesaj pentru fanii români! Share Red Hot Chili Peppers – mesaj pentru fanii români!


**Red Hot Chili Peppers** se arata extrem de incantata de primul sau concert pe care il va sustine in Romania , membrii trupei trimitand salutari publicului roman prin intermediul unui **mesaj video**. Prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone, show-ul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic.

Anthony Kiedis, basistul Flea si noul chitarist al trupei, Josh Klinghoffer au inregistrat un scurt material video pentru fanii lor din Romania , aratandu-se extrem de incantati de primul lor show sustinut in tara noastra. Renumiti pentru simtul umorului de care au dat dovada de-a lungul timpului, baietii nu s-au dezmintit nici de aceasta data, inregistrarea video reusind cu siguranta sa aduca zambetul pe buzele celor care o vor urmari. Clipul este disponibil deja pe youtube, putand fi accesat la acest link: http://www.youtube.com/watch?v=C4S3tG1Ho0w&feature=youtu.be.

**Concertul** Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august pe **Arena Nationala**, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”. Biletele mai pot fi achizitionate atat online, de pe www.MyTicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.