Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Raliul Ţara Bârsei – Dunlop 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Raliul Ţara Bârsei – Dunlop 2012 Share Raliul Ţara Bârsei – Dunlop 2012


**Unde este mai bine ca acasă…?**

După şase ani de căutare a celor mai bune soluţii pentru participanţi, parteneri şi public, raliul Ţara Bârsei Dunlop se întoarce acasă în Braşovul în care s-a născut acum şapte ani. Este pentru prima oară din lunga-i existenţă, când toate evenimentele raliului se desfăşură în locaţia unde îşi are sediul. Odată cu întoarcerea acasă, pentru cea de a şaptea ediţie a raliului organizatorii au pregătit câteva noutăţi menite să îmbunătăţească confortul participanţilor – locaţii de raliu aproape una de alta, al partenerilor – expunere centrală şi mai eficientă şi nu în ultimul rând al spectatorilor care cu efort şi costuri reduse pot viziona toate probele speciale ale raliului.

**Ţara Bârsei – Dunlop noutăţile ediţiei:**

Sediul raliului este Hotel Ramada, un local ales atât pentru faptul că hotelul de 4 stele este de ani buni partener al acestui raliu, cât şi pentru faptul că se află în “calea raliului” (ieşire din Braşov spre probele speciale de macadam). Locul parcului de start s-a schimbat si el, fiind într-o zonă mult mai centrală faţă de anii trecuţi. În acest an participanţii vor fi aplaudaţi, la start şi la sosire, pe bd. Eroilor (clădirea Modarom). Şi pentru mecanici va fi mai uşor la această ediţie, căci locaţia parcului de service va fi parcarea (zona paralelă cu calea Bucureşti) Centrului Comercial Carrefour din Braşov.

Superspeciala raliului este o altă noutate a raliului. Locația pitorească – dealul Colinei (campusul universitar Brașov), dar mai ales ora de start – 21:00, vor atrage mulți fani în seara de vineri. Două lucruri nu s-au schimbat la ediția a șaptea a raliului Ţara Bârsei Dunlop, şi anume traseul probelor speciale din celebrul, de acum, triunghi Săcele – Azuga – Predeal şi partenerul principal, adică Compania GOODYEAR DUNLOP TIRES ROMANIA este al șaselea an consecutiv principalul partener al competiției.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută