Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Impecabil

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Impecabil Share Impecabil


A trecut mai bine de o săptămână de la încheierea Jocurilor Olimpice de la Londra, dar îmi este greu să uit show-ul care a punctat fi nalul evenimentului. Părerea mea despre acesta e scrisă negru pe alb în titlu. Fără cusur tot ce s-a întâmplat. Britanicii s-au întrecut pe ei înşişi. Va curge multă apă pe Tamisa până să egaleze cineva ce am văzut pe Wembley.

Deja mi-e milă de brazilieni pentru că pornesc cu un handicap imens. Ce s-ar fi întâmplat dacă printr-o minune Olimpiada din 2016 se organiza la noi? Nu că nu am avea oameni capabili. Avem şi regizori, şi artişti şi tehnicieni. Unii chiar de excepţie. Problema este că mulţi dintre aceştia nu au carnet de partid. Au ales lumea simplă, dar complicată totodată, a artei pure.

Nu s-au băgat nici în lăturile politicienilor, nici în cloaca manelarilor şi nici măcar nu plătesc paparazzi care să le pozeze cururile. Ar avea, în atari condiţii, ocazia să-şi demonstreze valoarea? Întrebare mai mult decât retorică. Chiar dacă danubiano-carpatoponticii pupincurişti nu i-ar băga în seamă, cu siguranţă că sforarii bătrânului continent ar avea grijă ca totul să fi e impecabil şi aici pe Dâmboviţa. Deduc asta din modul în care ne învaţă cât de importante sunt respectul faţă de lege şi grija faţă de om. Eu cam bănuiesc şi cine este
omul…

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută