Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Am uitat de mine

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am uitat de mine Share Am uitat de mine


Omul a fost creat pentru a trăi în mijlocul celor ca el. Indiferent că este vorba despre pasiuni, clasă socială, obiceiuri și multe altele de acest fel, suntem dispuși să alocăm puțin din timpul nostru prețios celor care par să aibă câte ceva în comun cu noi. Asta nu este neapărat un lucru rău. Dimpotrivă, ajung să cunosc și să mă împrietenesc cu oameni minunați și descopăr lucruri noi chiar despre subsemnata.

Până aici, toate bune și frumoase. Semnul de întrebare se ridică atunci când interesele, grijile și bucuriile celui de lângă mine devin mai importante decât ale mele. Nu este greu să se întâmple asta, pentru că atunci când un om îmi este drag, sunt dispusă să îi dau mai mult decât ar trebui. Despre această cuantifi care pot vorbi doar într-un mod ipotetic, fi indcă nu am un cântar magic care să îmi spună cine ce merită. Îmi dau seama că s-a trecut limita abia atunci când tot ce fac este pentru altcineva.

Chiar și atunci când vreau o zi doar pentru mine și se trezește careva că trăiește cine știe ce dramă, îmi las tabieturile deoparte și pornesc către o lume care nu mă privește neapărat. Numai că de dragul unuia sau altuia, mai fac și compromisuri. Ideea este că ar trebui să găsesc un echilibru, astfel încât Eu să nu mai fi u la capătul listei și să am Zile și Nopți doar pentru mine.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută