Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Începe cea de-a 4-a ediţie Street Heroes

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Începe cea de-a 4-a ediţie Street Heroes Share Începe cea de-a 4-a ediţie Street Heroes


Festivalul de căpătâi al culturii urbane bucureştene, **Street Heroes**, va avea loc pe 24 şi 25 august, în Parcul Tineretului. Fiind cea de-a doua ediţie de anul acesta (după Spring Break-ul din mai) evenimentul oferă, după cum ne-am obişnuit deja, doza necesară de adrenalina, sport, muzică, oameni şi activităţi cool.

Street Heroes se dedică în totalitate promovării **culturii urbane româneşti**, aşadar va aduce weekendul acesta unii dintre cei mai apreciaţi artişti în materie de cultură urbană, rideri profesionişti de talie internaţională şi grafferi ultra-talentaţi. În timp ce ediţia din primăvară şi-a concentrat atenţia mai degrabă pe descoperirea şi promovarea noilor talente, pentru ediţia de august accentul va pica fară dubiu pe ideea de experienţă.

Pe lângă experienţele extreme şi solicitante, vineri seară vom putea să dansăm pe muzica eroilor urbani **Subcarpaţi şi Bass Turbat**, în timp ce line-up-ul de sâmbătă îi va include pe **Grasu XXL, Spike, Mitză sau Junky**. Pentru a vedea lista întreagă de activităţi şi artişti puteţi consulta [pagina de Facebook](http://www.facebook.com/events/332666373492568/) a evenimentului.

**Intrarea în skatepark este gratuită până în orele 14:00** atât vineri, cât şi sâmbătă. Totuşi, dacă veţi părăsi locaţia până în ora 23:00, la întoarcere va fi nevoie să achitaţi contravaloarea biletului. Preţul acestuia este 20 de lei pe zi şi poate fi cumpărat pe loc, la festival, sau în avans prin intermediul magazinului Ollie Gang Shop.

Afterparty-ul va avea loc pe 25 august, la Arenele Romane, dupa ora 23:00, cu **Cookie Monsta şi Funtcase**. Costul biletului pentru acest eveniment este puţin mai ridicat, de 25 de lei, însă dacă festivalul v-a plăcut aşa tare încât să mergeţi în ambele zile, păstraţi brăţările de access fiindcă aveşi intrarea gratuită asigurată şi la afterparty.

Foto : Radu Fugărescu

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.