Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Lady Gaga: România, tu ești viitorul!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lady Gaga: România, tu ești viitorul! Share Lady Gaga: România, tu ești viitorul!


Lady Gaga a cucerit România călare pe un cal negru, împreună cu o armată de dansatori, într-un spectacol extraterestru, uluitor.

Diva și-a ridicat castelul în Piața Constituției, a dat lecții de guvernare, a vorbit cu publicul mai mult decât orice alt artist am văzut live, a vomat în backstage pe la jumătatea spectacolului, a schimbat costume cu viteza luminii și, după piesa *Edge of Glory* ne-a convins: are voce!

Pe la sfârșitul concertului, unii oameni o comparau deja cu Michael Jackson. Ce-i drept, ne așteptam la un final în care Gaga pleacă într-o rachetă să cucerească Planeta, așa cum ne-a tot amenințat pe parcursul celor două ore și jumătate de spectacol. În schimb, a dispărut în backstage cu doi copii din public, alături de care a cântat ultima piesă.

Cele 20 de tiruri de echipamente și 50 de cabine în backstage anunțau un show grandios. Și chiar așa a fost. Am avut impresia că ne aflam în fața unor piese de teatru cu decoruri fabuloase și costume de poveste. Puștile și mitralierele au împânzit scena și sutienul artistei, în timp ce pentru *Born this way*, Lady Gaga și-a făcut apariția dintre picioarele unei uriașe femei gonflabile.

Artista a fost 100% prezentă pe scenă și a comunicat cu publicul mai mult decât ne așteptam. *„România, noi avem același viitor! Am venit aici pentru inspirație, muzică, modă, artă. Iar când voi termina, voi putea invada Pământul ca pop singer”*, a fost una dintre intervențiile divei. Cântăreața și-a schimbat costumele cu viteză amețitoare, încât nu i-am simțit lipsa decât într-un moment neprevăzut în spectacol. După piesa *Just Dance*, Lady Gaga s-a întors pe scenă și ne-a anunțat că, uneori, în timpul concertelor se mai întâmplă să vomită.

De la pop, la dance, rock și latino, concertul ne-a trecut prin toate stilurile și hiturile Gaga. Spectacolul s-a încheiat cu un deget mijlociu al artistei în ochii unui public rupt de spate și picioare, care n-a întârziat să ceară bisul. Diva nu s-a lăsat așteptată foarte mult și s-a arătat la înălțimea turnului din castel, luminată de un singur reflector. Interpretarea emoționantă și fără artificii a piesei *Edge of Glory* a demonstrat că Lady Gaga stăpânește muzica, poate la fel de bine cum stăpânește arta spectacolului. Pe final, Gaga și-a arătat latura umană și a luat pe scenă doi copii din public, alături de care a încheiat mult-așteptatul concert al anului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută