Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Lady Gaga, un concert ce scrie istorie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Lady Gaga, un concert ce scrie istorie Share Lady Gaga, un concert ce scrie istorie


Mai este doar o zi pana la concertul **Lady Gaga**, un eveniment ce va scrie istorie la Bucuresti fiind unul dintre cele mai spectaculoase show-uri organizate vreodata in Romania. Sustinut de Volksbank si Ciuc Premium, concertul face parte din turneul **The Born This Way Ball** si reprezinta cea de-a doua oprire a artistei in sud-estul Europei.

Dupa show-ul sustinut in Sofia, Bulgaria, artista a sosit in Bucuresti pregatita sa ofere publicului roman un concert care cu siguranta va ramane in istoria evenimentelor organizate in Romania. Acesta va avea loc pe **cea mai mare scena** folosita vreodata de un artist international intr-un turneu, ale carei dimensiuni sunt cu adevarat impresionante: 150 metri deschidere si 26 metri inaltime, intreaga constructie ocupand o suprafata de aproximativ 3000mp. Aceasta a fost adusa in 20 de tiruri si la constructia sa au lucrat 45 de oameni, timp de 4 zile, fiind montata cu ajutorul a 10 utilaje: 2 macarale de 60 de tone, 7 stivuitoare si 1 cherrypicker. De asemenea, echipamentul de sunet si lumini a fost transportat in alte 22 de tiruri, intregul show implicand 850 kilowati de lumina si 600 kilowati de sunet. O zi intreaga va dura finalizarea decorurilor concepute sub forma unui castel gotic pentru impresionanta scena a lui Lady Gaga, precum si montarea ecranelor ce se vor intinde pe o suprafata de sute de metri patrati. Efectele speciale pregatite pentru show vor necesita 1 tona de dioxid de carbon, iar echipa artistei va veni cu propriile generatoare pentru acest eveniment, fiecare avand 1 Megawatt.

**Accesul publicului** se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe Bulevardul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului de spectacol. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Cea care va deschide seria concertelor este Lady Starlight, care va urca pe scena in jurul orei 18:30, urmand ca The Darkness sa concerteze o ora mai tarziu. Lady Gaga isi va incepe show-ul cu putin inainte de lasarea intunericului, promitandu-le fanilor un spectacol cu adevarat grandios.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.