Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

A 25-a

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A 25-a Share A 25-a


Vara aceasta am împlinit 25 de ani. În primă fază m-am bucurat, iar în cea de-a doua m-am dat de ceasul morţii realizând că îmbătrânesc. Vara asta însă am făcut și am învăţat mai multe decât în oricare altă vară. Mi-am înfruntat demonii și i-am eliberat din lesă. M-au bântuit o vreme, apoi, unul câte unul s-au întors mai calmi, iar acum se pregătesc din nou să hiberneze. M-am declarat independentă și am acţionat ca atare. Am legat prietenii care simt că vor dura. Am cunoscut o puzderie de oameni și mi-am petrecut ore bune ascultându-le poveștile amuzante.

Am făcut cele mai mari tâmpenii, lucruri nebunești la care mă voi gândi intens și nostalgic în următoarele luni. Am fumat inimaginabil de mult, în speranţa că voi face o supradoză de nicotină, după care nu mă voi mai atinge de ţigări. Nu s-a întâmplat asta. M-am plimbat aiurea prin ţară în loc să lucrez ca un negru pe plantaţie. Mi-a prins foarte bine. Am fost brutal de sinceră și dureros de emotivă. Mi-a trecut. Acum sunt doar eu. Mi-am schimbat culoarea părului, nu și năravul. Am vorbit peste 4000 de minute și am accesat Facebookul de minim 30 de ori pe zi. Acum sunt la cură de dezintoxicare.

M-am bucurat de dimineţi perfecte: mic dejun ca-n filme, cafea fierbinte și un sărut scurt pe umeri. Am văzut multe filme și am citit cărţi foarte bune. M-am scurs pe asfalt, m-am insolat, apoi am băut zeci de pahare de apă cu sirop de zmeură și m-am simţit hiper-hidratată. Am iubit marea dimineaţa și am urât-o noaptea. Mi-am pierdut vocea la concerte și am visat că fug în lume cu un artist. Nu s-a întâmplat, încă sunt acasă, în faţa laptopului. Iar acum îţi zâmbesc ștrengărește și te întreb: a fost sau nu vara aceasta una memorabilă și pentru tine?

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută