Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Iaurturile înghețate Sanoberry, delicii răcoritoare la pahar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Iaurturile înghețate Sanoberry, delicii răcoritoare la pahar Share Iaurturile înghețate Sanoberry, delicii răcoritoare la pahar


Vara asta, canicula are un nou inamic: **iaurtul îngheţat** (frozen yogurt)! Deliciul copiilor şi sănătate la pahar pentru cei mari, iaurtul îngheţat de la **Sanoberry** este noua modă pentru a te răcori şi a te îndulci.

*Dietetic, sănătos şi delicios* este sloganul *Sanoberry* şi ne-am convins imediat de asta după ce am încercat câteva **arome**. Şi chiar ai de unde alege, de la iaurt simplu, la tradiţionalele arome de vanilie şi ciocolată şi până la cele de fructe: pepene galben, fructe de pădure, ananas, măr verde şi multe altele care se schimbă săptămânal.

Iaurtul nu este însă complet fără **topping**, iar aici diversitatea este şi mai mare. Copiii sunt tentaţi să aleagă cât mai multe siropuri, fructe şi ornamente, dar e de preferat să cereţi ajutor la casă, pentru că angajaţii Sanoberry ştiu exact ce topping-uri se potrivesc cel mai bine fiecărei arome. Puteţi alege între dulceţuri de afine, vişine, zmeură, fructe mărunţite: ananas, mure, pepene galben, jeleuri, bezele, biscuiţi fărâmiţaţi şi fulgi de ciocolată. **Combinaţiile** posibile sunt aproape nelimitate.

Ne place la *Sanoberry* faptul că te poţi autoservi în **patru paşi simpli**. Iei un pahar, alegi aroma şi umpli cât vrei. Poţi alege chiar mai multe arome în acelaşi pahar! Adaugi topping-ul şi mergi la casă pentru cântărire. E bine de ştiut că un pahar are maximum 200g, iar preţul este de 3 lei/50g. Astfel, tu controlezi cantitatea şi preţul.

**Magazinele** *Sanoberry* se găsesc în zona food court de la etajul 1 în *Băneasa Shopping City* (zilnic între 10:00 și 22:00) şi *AFI Palace Cotroceni* (zilnic între 10:00 și 00:00).

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.