Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Detalii program şi acces la concertul Lady Gaga

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Detalii program şi acces la concertul Lady Gaga Share Detalii program şi acces la concertul Lady Gaga


Doar doua zile ii mai despart pe fanii **Lady Gaga** de concertul impresionant pe care diva il va sustine in **Piata Constitutiei**. Show-ul va fi unul fara precendent pentru publicul roman, acesta urmand a se desfasura pe cea mai mare scena din lume utilizata la acest moment de un artist international. Sustinut de Volksbank si Ciuc Premium, concertul Lady Gaga este organizat de Emagic, fiind inclus in turneul **The Born This Way Ball**.

**Accesul publicului** se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe Bulevartul Libertatii: intrarea dinspre Parcul Izvor si cea dinspre bulevardul Regina Maria. Cea care va deschide seria concertelor este Lady Starlight, care va urca pe scena in jurul orei 18:30, urmand ca The Darkness sa concerteze o ora mai tarziu. Lady Gaga isi va incepe show-ul cu putin inainte de lasarea intunericului, promitandu-le fanilor un spectacol cu adevarat grandios, intreaga scena fiind construita sub forma unui castel gotic cu foarte multe turnuri, fiind impanzit cu capcane medievale.

" "

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Pentru accesul in Monster Pit, cei mai infocati fanii ai divei sunt asteptati la intrarea dinspre Regina Maria (Calea 13 Septembrie) incepand cu ora 8:00. Alegerea norocosilor care o vor vedea pe Lady Gaga din celebrul Monster Pit se va face exclusiv de catre reprezentantii artistei, pentru mai multe detalii privind criteriile de selectie putand fi accesata pagina oficiala a artistei, www.ladygaga.com.

Cei care nu si-au achizitionat inca **bilete**, mai au o sansa, ultimele locuri disponibile in categoriile Gazon B si C putand fi procurate in continuare din reteaua magazinelor Diverta, la preturi incepand de la **90 de lei**. Acestea vor putea fi cumparate, in limita disponibilitatii, si in ziua evenimentului, de la casele de bilete amenajate la cele doua intrari, incepand de la pretul de **110 lei**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută