Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ziua a doua a festivalului Summer Well s-a anulat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ziua a doua a festivalului Summer Well s-a anulat Share Ziua a doua a festivalului Summer Well s-a anulat


A doua zi a festivalului *Summer Well* **s-a anulat** duminică, 12 august, din cauza ploilor din ultimele zile. Organizatorii au declarat că sunt nevoiţi să anuleze concertele de duminică din cauză că terenul din jurul scenei a devenit nesigur.

*”Ploaia abundentă din ultimele zile şi mai ales de noaptea trecută a făcut ca terenul din jurul scenei să devină nesigur. Din motive legate de siguranţă, a doua zi a festivalului se anulează.”*, au declarat organizatorii pe pagina de Facebook a festivalului.

Cei care au participat la festival îşi vor putea **recupera** jumătate din valoarea abonamentelor începând de miercuri, **15 august**, ora 12:00, de la magazinele de unde au fost achiziţionate. Persoanele care au cumpărat abonamentele online sunt rugaţi să trimită un e-mail pe adresele contact@eventim.ro sau contact@easytickets.ro, în funcţie de reţeaua din care au cumpărat biletele.

În a doua zi de festival urmau să urce pe scenă trupele The Stone Roses, The Vaccines, Glasvegas, The Big Pink şi Zulu Winter.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută