Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Andreea Raicu: lecţia de modă pe bicicletă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Andreea Raicu: lecţia de modă pe bicicletă Share Andreea Raicu: lecţia de modă pe bicicletă


Nelipsită în peisajul urban de câţiva ani încoace, bicicleta intră şi în vizorul stiliştilor români. [Andreea Raicu](http://www.andreearaicu.ro/) propune două **ţinute de vară** feminine şi practice numai bune pentru mersul pe bicicletă în oraş. Dacă ai de gând să ieşi în oraş cu bicicleta în acest weekend, ia aminte la sfaturile ei.

Andreea spune că mersul pe bicicletă nu trebuie să facă nici un compromis de la eleganţă şi că poţi folosi câteva **trucuri** pentru a arăta bine într-o ţinută practică. Stilista recomandă două costumaţii: una compusă din fustă şi top, iar cealaltă din pantaloni scurţi şi tricou.

Pentru uşurinţă la pedalare, Andreea recomandă **pantofii sport** şi **balerinii** şi spune că e bine să se evite accesoriile în exces. De asemenea, se vor evita fustele şi pantalonii prea largi, care pot intra între spiţe, pantalonii prea mulaţi, care nu permit flexarea piciorului şi bluzele prea decoltate, care te obligă să pedalezi în poziţii incomode.

*Foto: [Andreea Raicu](http://www.andreearaicu.ro/cursuri/lectia-de-moda/tinute-practice-si-moderne-pentru-bicicleta)*

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută