Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Summer Well 2012: Un festival ca o vacanţă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Summer Well 2012: Un festival ca o vacanţă Share Summer Well 2012: Un festival ca o vacanţă


Cu două zile înainte de festival, organizatorii anunţă două surprize în cadrul Summer Well 2012: primul concert din cariera *Luciei-Maria Popescu* şi prezenţa *ShortsUP* pentru amatorii de scurt metraje bune.

**Lucia** va susţine primul concert din carieră la Summer Well. Cu peste 900 de mii de vizualizări pe YouTube, **”Silence”** a devenit un hit în toată lumea. Lucia va concerta pe **11 august**, de la ora 20:45 pe o scenă dedicată şi va prezenta, în premieră, noi piese.

Pentru iubitorii de filme scurte şi bune, **ShortsUP** vine la Summer Well! Filmele se vor proiecta într-un spaţiu indoor, pe parcursul celor două zile de festival. Preţul abonamentului la Summer Well include şi accesul la ShortsUP.

**Programul muzical de pe scena principală:**

**11 AUGUST**
17:15 Citizens!
18:30 Wolf Gang
19:45 The Asteroids Galaxy Tour
21:15 Patrick Wolf
22:15 Hurts

**12 AUGUST**
17:15 Zulu Winter
18:30 The Big Pink
19:45 Glasvegas
21:15 The Vaccines
22:15 The Stone Roses

Şi în 2012, Summer Well va avea loc pe **Domeniul Stirbey**, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului si s-a dovedit a fi locatia perfecta pentru festival.

Zona principala a festivalului va fi **Peluza Centrala**, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, iar pe malul lacului Buftea vom avea din nou Sunset Cafe. Zona **food court** se va extinde (la fel si oferta culinara a festivalului) si noi zone de activitati (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si in Palatul Stirbey.

Pentru Summer Well editia 2012 va exista o **linie speciala RATB**, care va face legatura intre Bucuresti si Domeniul Stirbey. Autobuzele vor pleca din statia Muzeul Taranului Roman (in spatele Muzeului Antipa din Piata Victoriei) si vor circula fara oprire pana la Domeniul Stirbey din Buftea. Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute.

Primul autobuz va pleca la ora 14:15 (portile festivalului se deschid la 15:00). Linia va functiona si dupa terminarea concertelor, dupa miezul noptii. **Pretul** unui bilet este de 8 lei si include transportul din Bucuresti catre Buftea si inapoi. Va exista un punct de vanzare a biletelor in Bucuresti, in statia de plecare si un altul in Buftea, la Domeniul Stirbey.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută