Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

“Lună Plină” – Festivalul Filmului Horror și Fantastic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Lună Plină” – Festivalul Filmului Horror și Fantastic Share “Lună Plină” – Festivalul Filmului Horror și Fantastic


În perioada 16-19 august 2012, la Biertan, județul Sibiu, va avea loc prima ediție a festivalului „LUNĂ PLINĂ”, unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror și fantastic.

Vizionările vor avea loc în două cinematografe open air, precum și la Cinema Biertan. Un „cartier general” al festivalului va fi situat în Piața Mare a orașului, unde se va organiza un târg de mâncăruri tradiționale și produse hand made. Cazarea se va face în campingul modern, special construit.

" "

Printre premierele absolute din selecția primei ediții sunt Attack the Block, nominalizat la BAFTA pentru Cel mai bun debut, Rammbock: Zombies la Berlin!, un horror german în care inventivitatea ține loc de buget, The Dead, un horror cu accente gore, sau australianul The Tunnel (2011), povestea unei echipe de filmare care descoperă, într-o rețea abandonată de tuneluri de metrou de sub orașul Sydney, ceva ce n-ar fi trebuit găsit niciodată.

Abonamentele permit accesul la toate filmele, la terasa (deschisă non stop) din interiorul campingului și oferă reduceri la materialele promoționale. Prețul pentru toată durata festivalului este de 35 lei (50 lei cu taxă de campare); din 17 august: 25 lei (35 lei cu taxă de campare); din 18 august: 15 lei (20 lei cu taxă de campare). Biletele oferă acces la o singură proiecție. Prețul este de 7 lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută