Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Caravana Metropolis: Filmele se mută iar în aer liber

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Caravana Metropolis: Filmele se mută iar în aer liber Share Caravana Metropolis: Filmele se mută iar în aer liber


Din **14 august** bucureştenii plimbăreţi pot întalni din nou, printre aleile parcului Al.I. Cuza (fostul IOR), **Caravana Metropolis**, care n-a venit cu mâna goală, ci cu 10 filme de producţie românească şi internaţională, proiectate în aer liber.

Aşa că, dacă sunteţi dornici să vedeţi un film gratis în aer liber, puteţi veni la *Caravana Metropolis* din **Parcul Al.I. Cuza**, pe insula pensionarilor.

Până pe 2 septembrie, de marţi până duminică, de la **21:30**, aveţi ocazia să vedeţi unul din filmele: “Loverboy”, “Tatăl Fantomă”, “Minciuni adevărate”, “Izvorul femeilor”, “Iubire persană” şi altele. Toate producţiile au fost apreciate la festivaluri internaţionale de film şi de presa internaţională de specialitate. Printre acestea se numără şi două avanpremiere naţionale: “Xingu – În inima Amazonului” şi “Zarafa”.

**Programul Caravanei Metropolis:**

LOVERBOY – 14, 30 august, 21h30
MINCIUNI ADEVĂRATE – 15, 28 august, 21h30
TATĂL FANTOMĂ – 16, 21, 29 august, 21h30
IZVORUL FEMEILOR – 17, 22, 31 august, 21h30
PERFECT SENSE – 18 august, 01 septembrie, 21h30
IUBIRE PERSANĂ – 19 august, 21h30
VÂNĂTORII DE CAPETE – 23 august, 02 septembrie, 21h30
BĂIATUL CU BICICLETA – 24 august, 21h30
XINGU – ÎN INIMA AMAZONULUI – 25 august, 21h30
ZARAFA – 26 august, 21h30

Caravana Metropolis aduce în România un concept popular peste hotare, **Cinema în aer liber**, împreună cu **cel mai mare ecran gonflabil** din România, de 120 m², și un proiector de 17.000 de lumeni, care va transforma vizionarea oricărui film într-o experienţă de neuitat. Prin evenimentul “Cinema în aer liber”, *Asociaţia Culturală Metropolis* propune o alternativă la cinematograful clasic, accesibilă tuturor. Evenimentul are ca obiectiv atragerea atenţiei publicului larg asupra celei de-a şaptea arte, savurate de această dată într-un mediu diferit, într-unul dintre cele mai mari parcuri din Capitală.

Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 3 şi Asociaţia Culturală Metropolis, sponsorizat de Vodafone, cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional. Intrarea este liberă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.