Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Ultimele bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ultimele bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers Share Ultimele bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers


Concertul trupei **Red Hot Chili Peppers** este aproape **sold out**, mai putin de 2000 de bilete ramanand la acest moment disponibile pentru show-ul din **31 august**. Prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone, acesta este primul concert sustinut de Red Hot Chili Peppers in Romania, fiind totodata si primul spectacol al unui artist international ce va avea loc pe **Arena Nationala** din Bucuresti.

Dupa ce toate biletele pentru categoriile Golden Circle si Gazon au fost epuizate in doar cateva saptamani de la punerea in vanzare, fanii Red Hot Chili Peppers au luat cu asalt locurile ramase libere in tribune: “Biletele pe gazon au avut cea mai mare cautare, desigur, insa dupa ultima suplimentare fanii trupei s-au reorientat catre tribune, in special catre locurile situate mai aproape de scena. Cu mai putin de patru saptamani pana la eveniment, se simte o crestere a ritmului de vanzare, in prezent ramanand doar aproximativ 2000 de bilete disponibile, impartite pe mai multe categorii”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Aceasta este ultima sansa pentru fanii **Red Hot Chili Peppers** de a-si achizitiona un bilet la concertul trupei preferate, o alta suplimentare fiind imposibila, intrucat numarul de locuri pe stadion este limitat, iar capacitatea maxima pe gazon a fost deja atinsa.

Ultimele bilete pentru concertul Red Hot Chili Peppers, ce va avea loc pe 31 august pe Arena Nationala, mai pot fi achizitionate atat online, de pe www.MyTicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la **155 de lei**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută