Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Muscel cLoverFest. Ediţia 3foi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Muscel cLoverFest. Ediţia 3foi Share Muscel cLoverFest. Ediţia 3foi


Între 24-26 august ne pregătim corturile, sacii de dormit şi izoprenele şi campăm în satul Muscel din judeţul Dâmboviţa, acolo unde are loc **Ediţia 3foi cLoverFest**.

*Cu ce se deosebeşte Muscel cLoverFest de alte festivaluri estivale?* Prin faptul că este **singurul festival de cover-uri** din România şi pentru că se desfăşoară într-un spaţiu neconvenţional. **Cover-ul** nu este interpretarea cât mai fidelă a unei piese originale, iar festivalul promovează cover-ul ca pe o inovaţie, un experiment muzical care are un anumit aport de originalitate.

Astfel, programul celor trei zile va fi încărcat de concerte interpretate de artişti faimoşi în lumea cover-urilor, dar scena este deschisă şi publicului care vrea să debuteze, trupe tinere sau formate pe loc, **amatori ai genului** care au “un dram de inovaţie, nu doar imitaţie”.

**Programul concertelor pe zile:**

Vineri, 24 august: Wilder, Loungerie II, C.O.D., warm-up party
Sâmbătă, 25 august: NIGHTLOSERS, Niște Băieți, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz
Duminică, 26 august: Jam session și Open mike (scenă deschisă profesioniștilor și amatorilor)

Pe lângă concerte, vă veţi mai întâlni la festival cu *Wood Be Nice*, care vor pregăti o expoziţie cu vânzare de **fotografie pe lemn**, vă veţi putea relaxa la umbra nucilor în **hamacele** celor de la *MinoSwing* sau vă veţi putea iniţia în Djemba la atelierele de **drumming**. Dacă veniţi la festival în familie, pentru cei mici vor exista activităţi de body painting, desen şi teatru de păpuşi. Pentru **biciclişti**, cLoverFest propune să descoperiţi un traseu special de MTB.

**Mâncarea** la festival va fi pregătită în stil tradiţional, la ceaun, în bucătăria din aer liber. De asemenea, nu rataţi târgul de produse agroalimentare, unde puteţi degusta preparate tradiţionale din zonă aduse de săteni.

**Accesul** la festival se face pe bază de bilet sau abonament. Brăţările de acces se pot schiziţiona la intrare la preţul de 25 lei/zi (vineri şi sâmbătă), sau 40 de lei/3 zile. Accesul în camping este gratuit.

În ceea ce priveşte **echipamentul**, organizatorii recomandă: cort, izopren, sac de dormit și frontală. De asemenea, e indicat să veniţi echipaţi de munte, cu bocanci şi haine groase impermeabile. Pentru detalii despre cum puteţi ajunge la Muscel, consultaţi [site-ul oficial al festivalului](http://cloverfest.com/locul-utile/).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută