Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

Fânfest 2012

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fânfest 2012 Share Fânfest 2012


Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la natură, numai concerte nu-mi trec prin cap. Deși este la 200 de km și un pic de Timișoara, Roșia Montana pare să le dețină pe toate, perioada 15-17 august, atunci când are loc FânFest, festivalul cultural și ecologic al regiunii.

Iubitori de natură, de muzică, spectacole, expoziții și conferințe pe diferite teme sunt așteptați în număr mare în regiunea care deși a trecut și trece prin ce trece, reușește să suprvaiețuiască demn, adunând de partea sa oameni cu interese și viziuni comune.

Festivalul, ajuns la cea de-a 7-a ediție, ca parte integrantă din campania Salvați Roșia Montana a dovedit de-a lungul timpului că se poate rezista prin cultură, adunând la fi ecare ediție mii de oameni atât din țară cât și din străinătate. Un bun prilej pentru o evadare din cotidian, dintr-un cadru care e prea grăbit să evolueze ca să mai aprecieze natura, tradiția și petrecerea timpului liber în natură.

Accesibil, chiar mai ieftin și cu o bogată ofertă în divertisment spiritual, așa cum și Blues pentru Timișoara, festivalul , este. De data aceasta în decor urban, în locuri în care nici puțina iarbă care mai crește, nu poate oferi nici de aproape peisajul natural în care vara preferăm, unii sau alții, să ieșim.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută