Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/04/2012
Arhiva Zile si Nopti

Alege câştigătorii Premiilor de Excelenţă din turism

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alege câştigătorii Premiilor de Excelenţă din turism Share Alege câştigătorii Premiilor de Excelenţă din turism


In acest an, in prima zi din cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, 24 aprilie, va avea loc a doua editie a Galei Premiilor de Excelenta, un eveniment in care vor fi premiate cele mai eficiente si inovative hoteluri, restaurante, baruri, pensiuni, spa-uri etc. din Romania.

Pana pe 12 aprilie poti vota din lista proiectelor finaliste castigatorul Premiilor de Excelenta din cadrul evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Conference! Lista hotelurilor, restaurantelor, barurilor, spa-urilor etc. care au intrat in finala poate fi vizualizata aici: http://hotelconference.ro/2012/ro/gala-finalisti.php. Pentru a incepe votarea si pentru mai multe informatii privind procesul de votare, acceseaza link-ul: http://hotelconference.ro/2012/ro/votare.php.

Intr-un cadru exclusivist, Gala va premia performantele atinse in industria hoteliera prin eforturi, inovatie si angajament de lunga durata, intr-un context economic cel putin dificil.

Toate nominalizarile primite vor fi analizate de un juriu format din 16 profesionisti: Calin Ile (FIHR), Franz Xaver Rattenstetter (Crowne Plaza), Linda Griffin (Athenee Palace Hilton), Gabriela Florescu (Maxigel), Dragos Popescu (Concept Hotels), Razvan Pirjol (THR – Consulting Group), Igael Porecki (JW Marriott Bucharest Grand Hotel), Meda Annemarie Vasiliu (JW Marriott Bucharest Grand Hotel), Bogdan Stanciu (BIT SOFT), Dragos Anastasiu (Eurolines România), Javier Garcia Del Valle (Happy Tour), Lucian Boronea (Accent Travel & Events), Laura Tiuca (Salans Bucharest), Sorin Ionescu (Fivestar Hospitality), Marten Schoenrock (Intercontinental Bucharest), Yilmaz Yildirimlar (Radisson Blu Hotel).

Cea de-a sasea editie a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference reuneste in acest an reprezentanti din partea autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca si va avea loc in perioada 24 – 26 aprilie, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

A doua zi a evenimentului, desfasurata pe 25 aprilie, va gazdui o conferinta de o zi, in care panelul de vorbitori invitati, specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii, va oferi participantilor o imagine la zi asupra integrarii tacticilor de investitii si convertirea acestora in indici de profitabillitate.

A treia zi a evenimentului, desfasurata pe parcursul zilei de 26 aprilie, este dedicata seminariilor si studiilor practice oferite de specialisti ai companiilor de top din industrie. In cadrul workshopurilor si seminariilor tehnice, specialisti, experti si practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere si ospitalitatii vor oferi exemple practice si studii de caz celor prezenti.

Mai multe informatii privind subiectele abordate, vorbitori si inscriere puteti gasi pe: www.hotelconference.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută